|
|
|
|
|
סלייסר רב שימושי לפריסה, גירור וריסוק של ירקות, פירות, גבינות, אגוזים ועוד.
כולל 3 סוגי להבים: - להבים לחיתוך ופריסה: פריסת קישוא, גזר, בטטה, תפו"א, זוקיני, מלפפון ועוד.
- להבים לגירור גס: לגירור גס של גזר, עגבניות לסלסלת עגבניות, קישואים, ירקות שורש, גבינות חצי קשות ועוד.
- להבים לגירור דק: לגירור דק של גבינת פרמזן, גזר, שוקולד, ביסקוויטים, בוטנים, שקדים, אגוזים ועוד.
- רב שימושי – למגוון צורות חיתוך וסוגי מזון.
- קל לשימוש – הכנה מהירה בסיבוב ידית.
- בטיחותי – דוחפן מזון מפריד בין היד ללהב.
- עמיד לאורך זמן – להבי נירוסטה איכותיים.
- נוח לשימוש – בסיס ואקום להצמדה למשטח העבודה.
- קל לניקוי וניתן לשטיפה במדיח כלים.
המנדולינה של ארקוסטיל מציעה חווית שימוש מקצועית ואיכותית בעת הכנה והבישול, בפעולות הבסיסיות במטבח. מדובר במנדולינה רב שימושית כאשר מה שמייחד אותה שכל הלהבים מובנים בתוכה, דבר ההופך את השימוש בה לקל ובטוח יותר, דבר המשפר את הנוחות והבטיחות בעבודה, וזאת תוך צמצום הבלאי שעלול להיווצר מהרכבה ופירוק או מאובדן חלקים (בעת החלפתם ואיחסונם של הלהבים השונים). הסופר מנדולינה החדשה כוללת: מנגנון פריסה – כפתור המשמש לבחירת עובי החיתוך וכולל 7 דרגות עובי חיתוך שונות ומאפשרת חיתוך ירקות ופירות קשים או רכים במספר שניות. מנגנון פריסת ג`וליאן – כפתור בעל 3 מצבים המשמש לבחירת רוחב חיתוך הג`וליאן, מצב חיתוך צר, מצב חיתוך רחב ומצב סגירה (שבו הלהבים אינם פעילים) מנגנון הג`וליאן מאפשר בנוסף חיתוך וקיצוץ מהיר לקוביות או מעוינים. להב הפריסה - חד במיוחד, ומאפשר חיתוך ירקות ופירות קשים או חצי מבושלים ,הלהב מכיל מגן שקוף למחצה אשר מגן על הלהבים מפגיעות ושומר על בטיחות המשתמש. בזמן הניקוי, ניתן לשחררו על מנת לשטוף את הלהבים בקלות.
המוצר בטוח לשימוש בזכות תופסן מזון בטיחותי - התופס את המזון בעת החיתוך ומרחיק את האצבעות מהלהבים ודוחף בעצמו בעזרת קפיץ המותקן בו את המזון לכיוון הלהבים ומאפשר שימוש בטוח ביותר בעת העבודה עם הסופר מנדולינה.
המנדולינה בעלת ידית ארגונומית לאחיזה בטיחותית ורגליים יציבות המונעות החלקה ומאפשרות עבודה נוחה ובטוחה. כוללת תא אחסון ורגל מתקפלת לאחסון חסכוני ונוח. המנדולינה נכללת בסדרת ארקוסטיל private collection המציעה חוויות הכנה ובישול באמצעות אביזרים עמידים ואיכותיים בכל מטבח. המנדולינה מגיעה עם הוראות שימוש מפורטות וצילומים נלווים, מומלץ לקרוא ולעיין לפני השימוש. ניקוי הלהבים בשטיפה ידנית בלבד ויש להקפיד לייבש אותם בזהירות לאחר השטיפה.
מעבד המזון המהפכני – ידני של ארקוסטיל, פרי פיתוח שוויצרי ורשום כפטנט - תכונות המכשיר,עיצובו וביצועיו זיכו אותו בפרס ובתואר KITCHEN INNOVATION לשנת 2010. מעבד המזון של ארקוסטיל מהווה מהפכה של ממש בהכנת מזון טרי ובריא, המעבד כולל ראש מכני שפותח ויוצר בצורה קפדנית והופך משיכה ידנית קלה לאנרגיה סיבובית בעוצמה של קוצץ חשמלי. מעבד המזון הייחודי חוסך זמן ומאמץ במבחר פעולות במטבח: חותך וקוצץ - ירקות טריים או מבושלים, עשבי תיבול, פירות, ביצים קשות, כותש וגורס קרח. מערבל - רטבים, מטבלים וטחינה. מייבש – עשבי תיבול (פטרוזיליה, כוסברה וכו`) תפעול מעבד המזון המהפכני קל מהיר נוח ובטוח, צורת ההפעלה מאפשרת שליטה מלאה על מידת החיתוך: חיתוך גס, רגיל, או דק, בשל האיכויות הגבוהות של המעבד , תוצאת החיתוך הינה כאילו הירקות נחתכו על ידי שף מקצועי בעזרת סכין שף מקצועית. בתכנון המעבד מזון ניתן דגש למספר תכונות חשובות: בטיחות בשימוש - בזכות בסיס סיליקון מונע החלקה בתחתית כלי הקיבול. מבנה קומפקטי – מאפשר להכין כמויות קטנות. חסכוני במקום ומשמש כתחליף לסכין שף במטבח. מוצר ירוק - חסכוני וידידותי לסביבה, פועל ללא חשמל או סוללות. טיפים חשובים לשימוש במעבד המהפכני: בהפעלת הקוצץ (שימוש בסכין עם החלק האדום), חשוב ש-2 הסכינים יהיו מקבילים/אחד מעל השני בראשית העבודה.
בהכנת סלט - מומלץ לחתוך את הירק לכמה חתיכות. לדוגמא: לחתוך עגבנייה ל-3-4 חתיכות ולא להכניסה שלמה. ככל שמבצעים יותר משיכות בעת שימוש בקוצץ (סכין) - הירקות יחתכו דק יותר. ככל שמגבירים משיכות: סלט גס >> סלט דק >> רסק
כדי שהסכו"ם ישמור על חזותו המקורית לאורך השנים אנו ממליצים להקפיד על הכללים הבאים:
- אין להשרות את הסכו"ם במים למשך זמן ארוך.
- יש לשטוף את הסכו"ם סמוך לגמר השימוש בו.
- ניתן לשטוף את הסכו"ם במדיח כלים, אולם שטיפה ידנית מומלצת.
- אין להשאיר סכו"ם רטוב לאחר השטיפה. יש לייבשו עם מגבת מטבח, דבר המונע כתמי מים.
אופי השימוש: חיתוך ביתי יש לשטוף את הסכין לפני השימוש הראשון. יש להשתמש בלוח חיתוך מעץ/פלסטיק. יש לשטוף ידנית במים וסבון, ולהקפיד לנגב אחרי השטיפה. יש לאחסן במקום יבש, כשלהב מוגן ממגע עם סכינים אחרות. יש להשחיז מעת לעת לפי תדירות השימוש (מלבד סכינים משוננות). יתרונות: עמידות לאורך זמן. אחיזה נוחה. בטיחות ושמירה על האצבעות. איזון ויציבות משופרים. הפעלת כוח יעילה. חדות יוצאת דופן כתוצאה מהשחזה וליטוש קפדני. 12 שנות אחריות
יש לשטוף את חלקו הפנימי של הסיר בסבון כלים ובמים חמים. אין לנקות את המשטח החיצוני בחומרי ניקוי אשר עלולים לשרוט אותו. לאחר כל שימוש יש להסיר את אטם הסיליקון ההיקפי ולשטוף אותו בסבון כלים ובמים חמים. כמו כן, יש לשטוף ולנקות, לאחר כל שימוש, גם את שסתום הבישול.
לאחר ההדחה יש תמיד לייבש את הסיר ואת אטם הסיליקון ההיקפי.
אין להשתמש בנוזל מלבין ובחומרי ניקוי המכילים כלור. ניתן לנקות את גוף הסיר במדיח כלים –אך לא את המכסה.
אם נותרו כתמי לכלוך עקשניים, ניתן להסירם ע"י הרתחת 2 כוסות מים בתוספת חצי כוס מיץ לימון או חומץ בישול למשך 5 דקות (שסתום הבישול במצב "בישול").פתחו את הסיר בהתאם להוראות ושיטפו אותם במים וסבון.
הקפידו על הוראות הניקוי, התחזוקה והשימוש כדי להמשיך ליהנות מבישול יעיל ובטוח.
זכרו:
- יש להיזהר מן האדים היוצאים משסתום הבישול בעת שחרור לחץ.
- אין לגעת באטם הסיליקון עם כלי חד או בחומר שורט.
- לאחר הבישול יש לשטוף ולנקות שרידי מזון משסתום הבישול.
- פתיחת שסתום הבישול נעשית תוך לחיצה על תפס מעצור השסתום הקפיצי וסיבוב השסתום כנגד כיוון השעון.
- סגירת שסתום הבישול נעשית תוך לחיצה על תפס מעצור השסתום הקפיצי וסיבוב השסתום עם כיוון השעון.
- אין לנסות להסיר ממכסה הסיר אף חלק, פרט לשסתום הבישול ואטם הסיליקון ההיקפי.
- אחסון הסיר כאשר הוא אינו בשימוש יעשה כאשר המכסה מונח על גוף הסיר במהופך.
הערה חשובה:
אין לבשל אלא כאשר המכסה סגור היטב. אין לגעת במתגים או לנסות לפתוח את המכסה במשך הבישול, או כאשר נותר לחץ בסיר.
תרמוס מזון ארקוסטיל
פתיחה וסגירה מכסה בסיבוב אחסון המזון עם או בלי מיכל הפלסטיק.
אחסון המזון עם מיכל הפלסטיק מאפשר חלוקה והפרדה בין סוגי המזון השונים.
נשיאה ואחסון במצב עומד בלבד- אין להפוך או להניח כלי על צידו במהלך נשיאתו והשימוש בו.
מאג טרמי
שטיפה ידנית מומלצת.
אין להכניס במיקרוגל.
בכדי לשמור על בידוד הוואקום ושימור החום של המאג, יש להימנע מלהפיל, לזרוק או להטיח אותו בחוזקה באופן שייפגע בוואקום.
ניתן לפרק את מנגנון הלחיצה לניקוי קל.
תרמוס נירוסטה
פייה ייחודית המאפשרת מזיגה בפתיחה חלקית של הפקק. ידית נשיאה נשלפת מסיליקון דופן נירוסטה כפולה.
בידוד ואקוום שומר קור 24 שעות וחום 12 שעות. אטימות מלאה לנזילות.
פתיחה/סגירה מכסה בסיבוב- שטיפה ידנית. אין להכניס למקפיא. אין לחמם במיקרו.
MICROWAVE – כלים יעודיים לבישול בריא במיקרוגל
לשביעות רצונך ולשמירה על בטיחות בעת השימוש:
- לפני השימוש במיקרוגל יש להניח את המכסה על גבי הכלי להגנה מפני נתזים. יש לפתוח את כפתור האוורור הנמצא במרכז המכסה באמצעות לחיצה עליו, על מנת לאפשר שחרור של אדים במהלך הבישול.
- כאשר מחממים מזון מחדש במיקרוגל יש לחמם 1-2 דקות בלבד בכל פעם כדי למנוע חימום יתר של המזון.
- בסיום החימום יש להוציא את הכלי בזהירות ממכשיר המיקרוגל ולהשאיר את פתח האוורור פתוח, כאשר האוכל עדיין חם.
- בתום השימוש במיקרוגל יש להסיר את המכסה בזהירות. על מנת להימנע מכוויות בידיים או בפנים יש לפתוח ולהרים את המכסה הרחק מגופך באמצעות הידיות המיועדות לכך בשולי המכסה.
- יש להימנע מחיתוך המזון בתוך הכלי באמצעות מכשירים חדים.
- יש להימנע משימוש בחומרי ניקוי חריפים או בספוג מחוספס לשטיפת הכלי.
ניקוי וטיפול שוטף:
אין להשתמש בכלים מסדרת סיסטמה® למיקרוגל בתנור אפייה, על פלטת חימום, מתחת לגריל, על כיריים או בעת שימוש באופציית אפייה/גריל בתנור מיקרוגל משולב. כלי זה ניתן לשטיפה במדיח כלים (בסל העליון). על מנת למנוע כתמים והיווצרות שלפוחיות בדופן הכלי לא מומלץ לחמם בו סוגי מזון כגון רטבים על בסיס עגבניות, סלק, קארי או מאכלים בעלי תכולה גבוהה של סוכר או שומן. אין להשתמש בכלי זה להכנת פופקורן.
כל הכלים ניתנים לשטיפה ידנית בקלות עם מים חמים וסבון. בטוחים לשימוש במדיח כלים במדף העליון בלבד.
|
|
|
|
|
|
|
|